Logo

Sild i krydderurtedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sild i krydderurtedressing

 

Rør en lækker dressing til frokostsildene. Når du koger sennepsfrøene til dressingen, bliver de milde i smagen.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min.

 

#

175-200 g marinerede sild (drænet vægt)

2 spsk sennepskorn

¾ dl mayonnaise

1½ dl skyr eller cremefraiche 38%

1 spsk dijonsennep

1 dl krydderurter (en eller flere af følgende: kørvel, purløg, persille, dild)

salt og peber

*

 

Kog sennepskornene i vand i 3 min., og lad dem dryppe af i en sigte.

Rør mayonnaise med skyr, sennep, de afdryppede sennepskorn og ¾ af de grofthakkede krydderurter.

 

Skær sildene i stykker på 3 cm, og vend dem i dressingen.

Smag evt. til med salt og peber og måske også lidt mere sennep.

 

Anret sildene på et fad og drys med resten af krydderurterne.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild med stuvede kartoflerDe stegte sild må gerne trække; lagen; flere dage, og er også gode til frokost på rugbrød
• Kryddersild med syrnet fløde og gulerodskompotKryddersildene serveres med sursøde gulerødder og syrnet fløde - det bliver den bedste...
• Sol over Gudhjem og en sommerklassikerSol over Gudhjem er et berømt dansk stykke smørrebrød. Det er varmrøget sild lagt på...
• Chokoladeis - den letteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os