
 
Som
navnet antyder, er de dejlige sild lynhurtigt tilberedt, og de smager skønt
både til frokost med rugbrød eller som et aftenmåltid med kogte kartofler. 
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 8 min. Trækketid: mindst 2 timer. 4 personer.
 
#
4
ferske sildefileter 
2
rødløg 
2
gulerødder 
1½
cm frisk peberrod 
1½
dl klar lagereddike 
½
dl vand 
75
g sukker 
½ tsk
salt 
Tilbehør:
1
bundt dild 
rugbrød
eller kogte kartofler
*
 
SKÆR
sildefileterne midt over på den lange led, og skær finnerne af. 
Tør
fileterne med køkkenrulle, og læg dem i et dybt fad. 
 
SKÆR
rødløg, gulerødder og peberrod i meget tynde skiver. 
Giv
eddike, vand, sukker og salt et opkog i en gryde. 
Kom
grønsagerne i lagen, og kog op igen. 
Hæld
den kogende lage over sildene. 
Ryst
fadet, så lagen kommer godt ned mellem sildene. 
Lad
sildene køle af i køleskabet og trække i mindst 2 timer. 
Tag
sild og grønsager op af lagen, og server sildene med frisk dild og rugbrød
eller kogte kartofler. 
 
TIPS:
Sildene kan holde sig i 2-3 dage i køleskabet.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin