Logo

Sild i grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g sildefileter
2 dl yoghurt naturel
½ tsk salt
groftkværnet peber
2 tsk mild karry
hakket persille dild og purløg ca. ½ dl af hver
2-3 spsk rasp
 
Klip rygfinnen af sildene, bred dem ud og læg dem i et fad.
Rør yoghurt, salt, peber og karry sammen og hæld det over sildene.
Lad dem trække køligt et par timer.
Læg de hakkede urter i et smurt ovnfast fad.
Fold sildene sammen på langs og læg dem ovenpå.
Hæld rester af yoghurten over og drys raspen på.
Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her