Logo

Sild i grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g sildefileter
2 dl yoghurt naturel
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
2 tsk mild karry
hakket persille dild og purløg ca. 1/2 dl af hver
2-3 spsk rasp
 
Klip rygfinnen af sildene, bred dem ud og læg dem i et fad.
Rør yoghurt, salt, peber og karry sammen og hæld det over sildene.
Lad dem trække køligt et par timer.
Læg de hakkede urter i et smurt ovnfast fad.
Fold sildene sammen på langs og læg dem ovenpå.
Hæld rester af yoghurten over og drys raspen på.
Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Herrings in vinegarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med aubergine og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• kalkun gryderet/gyros med peber og svampeKødet kan være svinekød, kylling, kalkun, kalvekød, lamme- eller oksekød
• Frugtsalat med passionsfrugtsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!