Logo

Sild i godt selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 løg
2 spsk smør eller margarine
1/2 l kogte kartofler
2 matjesfileter
fedtstof til fadet
2 dl fløde
salt, peber
1 bdt purløg
 
Skær løgene i skiver og svits dem i halvdelen af fedtstoffet.
Skær kartofler og sild i fine strimler.
Anret løg, sild og kartofler i rækker i et smurt ovnfast fad.
Hæld fløden over; krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 15
minutter ved 250ºC.
Klip purløgen fint og læg den dekorativt over retten inden serveringen.

Kan serveres med groft rugbrød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med agurk og tomatDe kogte kartofler får smag fra vineddike og kapers, og dryppes med en cremet...
• Tarteletter med rejer og mangoFyldet i disse tarteletter er stærkt krydret, og saucen er lavet uden mælk og fløde. Frisk...
• Kyllingefilet med ris og mangochutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot banana split i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os