Logo

Sild i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 sild med skind men udbenet
1 løg
kapers
syltede drueagurker eller asier
1 dåse flåede tomater eller
evt. friske rødløg
persille/løvstikke
tomatpuré
salt og peber
 
De velrensede sild drysses med lidt salt og peber.
Sildefileten fyldes med hakkede løg, agurk og kapers.
Rulles sammen med skindsiden udad og lægges tæt i et smurt ovnfast fad.

De flåede tomater hældes over sammen med tomatpuré.
Til sidst fordeles rødløgsringe og klippede krydderurter over silden. Sættes midt i ovnen ved 225ºC i 15 minutter.
Serveres varm eller kold med brød og smør eller små pillekartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommertallerken med skinkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italienske kødbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i koriander- og æbleeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær- og myntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!