Logo

Broget fiskepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 peberfrugter, gul og grøn, i strimler (ca. 250 g)
3 store gulerødder i tynde strimler (ca. 300 g)
1 tsk olie
½ lille, fintsnittet hvidkål (ca. 400 g)
1 dl vand
1 tsk salt og ¼ tsk peber
500 g torskefileter i mindre stykker
1 tsk salt og ¼ tsk peber
¼ tsk mild paprika
saften af ½ citron
Kold sauce:
2 dl syrnet fløde 9%
1 dl klippet purløg
1 fed presset hvidløg
¼ tsk salt og 1 knsp. peber
Tilbehør: Rugbrød, ris eller kartofler


Tænd ovnen på 180°C.
Sauter peberfrugter og gulerødder i olien i en gryde i 2 min.

Tilsæt hvidkål og vand og lad det koge ved svag varme i 5 min.

Krydr med salt og peber og fordel det i et ovnfast fad.
Læg torskestykkerne oven på grønsagerne.

Drys fisken med salt, peber og paprika og dryp med citronsaft.

Sæt fadet i ovnen og bag i 12-15 min.

Rør en sauce af syrnet fløde, purløg og hvidløg.

Smag til med salt og peber.
Fordel saucen over den bagte fisk og server med rugbrød, kogte ris eller kartofler.

 

Grønsager pr. person: 250 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her