Logo

Broget fiskepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 peberfrugter, gul og grøn, i strimler (ca. 250 g)
3 store gulerødder i tynde strimler (ca. 300 g)
1 tsk olie
½ lille, fintsnittet hvidkål (ca. 400 g)
1 dl vand
1 tsk salt og ¼ tsk peber
500 g torskefileter i mindre stykker
1 tsk salt og ¼ tsk peber
¼ tsk mild paprika
saften af ½ citron
Kold sauce:
2 dl syrnet fløde 9%
1 dl klippet purløg
1 fed presset hvidløg
¼ tsk salt og 1 knsp. peber
Tilbehør: Rugbrød, ris eller kartofler


Tænd ovnen på 180°C.
Sauter peberfrugter og gulerødder i olien i en gryde i 2 min.

Tilsæt hvidkål og vand og lad det koge ved svag varme i 5 min.

Krydr med salt og peber og fordel det i et ovnfast fad.
Læg torskestykkerne oven på grønsagerne.

Drys fisken med salt, peber og paprika og dryp med citronsaft.

Sæt fadet i ovnen og bag i 12-15 min.

Rør en sauce af syrnet fløde, purløg og hvidløg.

Smag til med salt og peber.
Fordel saucen over den bagte fisk og server med rugbrød, kogte ris eller kartofler.

 

Grønsager pr. person: 250 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sildesalat Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Hamburgerryg med melon - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid
• Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!