Logo

Brombærsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2500 g frosne brombær
2 spsk sukker
1 spand hvide marinerede sild i stk
 
Hæld væden fra sildene og lad dem dryppe af.
Brombær hældes i en gryde og røres sammen til de er tøet og trykkes let til mos med ca 2 spsk sukker - køles af og derefter vendes sildestykkerne i bærrene.
Skal stå og trække 4-5 timer.

Kan laves i mindre portioner

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KyllingeleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompotHør fiskene synge - eller er det englene - så lækkert at 2 gange om ugen er som himmerige....
• Lun salat med flankesteak, brune bønner og krydderurtebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk appelsinisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os