Logo

Brune bønner på ristet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g udblødte brune bønner
1 løg
1 gulerod
1/2 stilk bladselleri
vand

Bønnerne, løget, guleroden og bladsellerien kommes i en gryde og dækkes med vand.

Bring blandingen i kog og lad bønnerne simre i to en halv time.

Tomatsauce:
2 spsk olivenolie
2 hakkede skalotteløg
2 fed knust hvidløg
2 spsk rødvinseddike
1 tsk sukker
3 dl tomatpuré
1 stor spsk ketchup
salt og peber
2-3 hakkede tomater

Opvarm olien i en gryde og tilsæt skalotteløg og hvidløg.

Steg dem i et par minutter og tilsæt rødvinseddiken.

Kog eddiken ind og tilsæt sukkeret, tomatpureen og ketchuppen.

Rør rundt. Krydr med salt og peber og lad det hele simre lidt.

Når bønnerne er færdigkogte, tages grønsagerne op af gryden, og fonden sies fra.

Fonden og bønnerne hældes i tomatsaucen.

Smag til med salt og peber. Lad det igen simre.

Bønnerne kan laves i forvejen.

Inden servering kommes de hakkede tomater i. Servér på ristet brød. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med skinkeFocaccia er et klassisk italiensk fladbrød. Det kan laves på et utal af måder. Her er det...
• Salat med andelever og majsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnsyltede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os