Logo

Broccoliomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet er lækkert til både morgenmad, brunch og frokost. Her får den klassiske omelet et ekstra pift med broccoli. Lækkert og godt.


250 g broccoli
2 æg
25 g smør
1 spsk hakket kørvel eller dild
¼ løg
salt, peber

*
 
Rens broccolien og skær den i mindre stykker.
Kog broccolien mør ca. 15 min i letsaltet vand.
Pisk æggene ud på en dyb tallerken med en gaffel.
Tilsæt hakket løg og kørvel samt et drys salt og peber.
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen ud på panden.
Bag omeletten ved svag varme, ca. 2-3 min på hver side og vend den med en paletkniv.
Kom den færdigbagte omelet på et lille fad og læg broccolistykkerne på
halvdelen af omeletten.
Fold den anden halvdel over broccolistykkerne og server.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her