Logo

Bruschetta a la Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opskriften stammer fra restauranten ved kirken i Barberino val d'Elsa i Toscana. Det smager himmelsk.

italiensk brød
god olivenolie
frisk hvidløg
groft salt

Brødet må gerne være et par dage gammelt. Det ristes let på pande eller i brødrister. Hvidløgsfed skal være store og friske. Server dem i en skål ved bordet.
Skær et fed over, gnid det varme brød med det. Hæld olivenolie over, drys med groft salt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?