Logo

Bruschetta a la Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Opskriften stammer fra restauranten ved kirken i Barberino val d'Elsa i Toscana. Det smager himmelsk.

italiensk brød
god olivenolie
frisk hvidløg
groft salt

Brødet må gerne være et par dage gammelt. Det ristes let på pande eller i brødrister. Hvidløgsfed skal være store og friske. Server dem i en skål ved bordet.
Skær et fed over, gnid det varme brød med det. Hæld olivenolie over, drys med groft salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brandade de MorueBrandade de Morue er en slags mos af klipfisk og oliven olie som i de sydeuropæiske lande...
• Pasta med ost i ovn. Lækker pastaret i ovn med to slags ost i form af feta og revet cheddar eller...
• Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og salaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os