Logo

Bruschetta a la Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Opskriften stammer fra restauranten ved kirken i Barberino val d'Elsa i Toscana. Det smager himmelsk.

italiensk brød
god olivenolie
frisk hvidløg
groft salt

Brødet må gerne være et par dage gammelt. Det ristes let på pande eller i brødrister. Hvidløgsfed skal være store og friske. Server dem i en skål ved bordet.
Skær et fed over, gnid det varme brød med det. Hæld olivenolie over, drys med groft salt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede blåmuslinger med aïoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skidne æg - æg i sennepssauceDen gamle klassiker "Skidne æg" blev traditionelt serveret påskelørdag. Vi har smagt...
• Hoki filet à la Thai En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostekage med svesker og romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os