Logo

Burger med and og spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med and og spidskål

 

En enkel burger med stegt and og spidskål. Det er de få ingredienser i denne lækre opskrift på en andeburger, som er perfekt restemad, hvis du har and tilbage fra mortensaften eller juleaften.

Spidskål skal trække en times tid i køleskabet.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 1 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

200 g stegt andekød

1 spsk olie

salt og peber

2 burgerboller

 

Spidskål:

100 g spidskål

2 spsk hvidvinseddike

1 tsk salt

2 tsk sukker

 

* Tilberedning

Hak spidskålen fint, og læg den i en skål og rør det godt sammen med hvidvinseddike, salt og sukker. lad det trække en times tid i køleskabet.

 

Pil andekødet af benene og riv det fra hinanden, så det trevler.

Alternativ hak det groft med en kniv.

Varm olien op på en pande, læg andekødet på og steg det nu godt i 5-10 minutter, til det er gennemvarmt og har taget lidt farve.

Rør godt i det.

 

Knug væsken fra spidskålen.

Varm burgerbollen, læg andekødet nederst, spidskål ovenpå.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?