Logo

Bulgursalat med sardiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgursalat med sardiner

 

Det er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få midler sætte denne dejlige salat på bordet. Server som forret eller frokostret evt. med brød til.

Arbejdstid: 15 min. Koge/trækketid: 18 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 dl grov bulgur

½ tsk salt

4 dl kogende vand

1 dåse sardiner i olie

2 tomater (både)

en lille håndfuld bredbladet persille (eller hakket kruspersille)

2-3 tsk citronsaft

1-2 spsk olie

salt og peber

*

 

Bland bulgur med salt i en skål og hæld kogende vand på.

Rør rundt, læg låg på og lad det trække 15 min.

 

Hæld bulguren i en sigte og derefter over i en skål.

Tilsæt sardiner brudt i mindre stykker, tomater og persille.

Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.

 

Bulgursalat med sardiner

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?