Logo

Bulgur med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g fennikel i små stykker
175 g bulgur
2 tsk ghee
1 tsk salt
5,5 dl vand
 
Fennikel og bulgur kommes i en gryde og svitses i ghee et øjeblik.
Salt og vand tilsættes og retten koges under låg ved svag varme i 20 minutter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget makrel med fennikelsalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frokostsalat med æg, bønner og broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med hytteost og avocadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza DolceDenne pizza dolce eller "den søde pizza" er i virkeligheden ikke en pizza men en dessert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os