Logo

Bulgur med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g fennikel i små stykker
175 g bulgur
2 tsk ghee
1 tsk salt
5,5 dl vand
 
Fennikel og bulgur kommes i en gryde og svitses i ghee et øjeblik.
Salt og vand tilsættes og retten koges under låg ved svag varme i 20 minutter. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte kantareller med timianHøjsæson for kantareller er sommermånederne, særligt juli og august. Derfor er denne nemme...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gratin med røget sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daddeldessert med limesauceDenne superlækre daddeldessert med limesauce er en herlig efterret. Frisk lime og skarp...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!