Logo

Bulgur med abrikoser og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g grov bulgur
4 dl vand
150 g tørrede abrikoser - helst bløde
50 g pinjekerner
8 spsk hakket persille
2 spsk hakket frisk mynte - kan udelades

Dressing:
5 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt
peber

Abrikoserne udblødes i vand et par timer - hvis det er nødvendigt - og skæres i små terninger. Bulguren overhældes med kogende vand, trækker ca. 1/2 time under låg og drypper godt af i en sigte.Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne; rør i dem undervejs!

Krydderurterne hakkes fint og dressingen blandes. Alt blandes sammen og smages til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SildeøjeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanish OmeletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romfromage med syltede kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!