Logo

Burger med pestomarinerede grøntsager og aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Burger med pestomarinerede grøntsager og aioli 


# Ingredienser

4 hakkebøffer

1 spsk olie

salt og sort peber
1 bdt grønne asparges

1 bdt radiser

¼ agurk

150 g sukkerærter
75 g pesto

4 burgerboller, fx brioche

4 spsk aioli (se opskrift HER

salatblade

 

* Tilberedning

Gnid bøfferne i olie og krydr med salt og peber.

Grill dem ved hård varme i 4-5 min pr side.

 

Skær asparges, radiser og agurk i tynde skiver og vend med sukkerærter og pesto.

Varm eller grill de flækkede burgerboller og smør med aioli.

Læg sammen med salatblade, pestogrønsager og bøf.

 

Energi pr person:2413KJ/577Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 11,2 g. Kulhydrat: 4,6 g. Fedt: 8,2 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte peberfrugter - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orientalsk gryderet med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farspande med tortillaEn lækker mexicansk gæsteret. Sprøde tortillachips, fyrige chilifrugter og en krydret...
• Rødgrød med fløde 2En ægte dansk sommerklassiker her i luksusudgave med masser af bær. Brug de bær, du har...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!