Logo

Burger med roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 personer)
6 burgerboller med hvedeklid,
100 g remoulade,
1 icebergsalat,
12 tynde skiver roastbeef,
1 rødløg,
12 friske champignoner,
6 små syltede grønne krydderagurker.

De flækkede boller smøres på skærefladen med remoulade.
Snit salaten og fordel den på underbollen.
Skær de rensede champignoner i skiver og løget i ringe.
Skær agurkerne i skiver på skrå og læg kødet og grønsagsfyldet på salaten.
Læg overbollen på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysild med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk Gravet laksSvensk juleopskrift. En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende...
• Kryddersild i karrymayonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærparfait med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!