Logo

Burger med spidskålssalat og tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En ny og spændende variation af den traditionelle burger - McDon har den i kikkerten


200 g hakket oksekød
1 dl havregryn
½ æg
½ dl vand
1 tsk karry
1 fed hvidløg
1 skalotteløg eller alm. løg
Salt og peber
½ spsk (oliven)olie

½ stort eller 1 lille spidskål
Dressing:
1 spsk grov sennep
1 spsk citronsaft
Salt og peber

Tørrede tranebær
2 fuldkornsburgerboller

 

Rør kødet med havregryn, æg, vand, karry, fintrevet hvidløg, finthakket løg, salt og peber.

Form kødfarsen til 2 hakkebøffer og steg dem på panden i olie til de er gennemstegte – ca. 20 min. 
Skær spidskålen i mindre stykker og kog eller damp det et minut i letsaltet vand. 
Varm bollerne i ovn eller på brødrister.
Pisk dressingen sammen, vend den i spidskålen og drys med tranebær.

Flæk bollerne og læg dem sammen med bøf og spidskålssalat.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondeomelet med skinkeOmeletter er lette at lave og kan laves på mange spændende måder. Her laves omeletten med...
• Pandekager med sur-sød fyld / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med tomatsalat 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!