Logo

Caesar steak salat med asparges og croutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Caesar steak salat med asparges og croutoner 

 

# Ingredienser

200 g lyst hvedebrød

2 spsk olie, gerne olivenolie

2 tsk finthakket rosmarin

1 fed hvidløg

50 g mayonnaise

3 ansjosfileter 

½ citron, saft af 

25 g fintrevet parmesan
+ 25 g flager af parmesan

1 bundt grønne asparges

1 romaine salat

300 g rester af grillet steak eller oksesteg

 

* Tilberedning

Riv brødet i mindre stykker og vend med 2 spsk olie, rosmarin, knust hvidløg og lidt salt og peber.

Bred det ud på en bageplade med bagepapir og rist sprødt i ovnen i 10 min ved 200 °C.

 

Rør mayonnaise sammen med finthakkede ansjoser, citronsaft og fintrevet parmesan til du har en cremet, syrlig dressing.

 

Knæk bundene af aspargesene og blancher dem i 1-2 min i saltet vand.

Skyl dem i koldt vand og del dem i mindre stykker.

Vend asparges og plukket salat sammen med dressingen og anret med skiver af grillet kød, croutoner og parmesanflager.

 

Energi pr person:1875KJ/448Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 10,5 g. Kulhydrat: 12,3 g. Fedt: 8 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her