Logo

Campingdeller med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Campingdeller med kartoffelsalat

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

250 g hakket oksekød

½ bæger feta

1 rød peber

2 fed hvidløg

1 æg

½ dl hvedemel

½ dl mælk

Salt og peber

Kartoffelsalat:

300 g skrællede kartofler

1 dl cremefraiche

10 radiser

1 tomat

½ udstenet agurk (se nedenfor)

1 bundt purløg

Salt og peber

  

Kog kartoflerne møre i saltet vand, og gerne i god tid, de skal nemlig køle af.

Hak radiser, agurk og purløg. Skær tomaten i tern.

Bland grønsagerne i creme fraichen.

Når kartoflerne er kølet af, vendes de med blandingen.

 

Rør kødfarsen sammen med smuldret feta, hakket hvidløg og rød peber.

Tilsæt æg, mel, mælk, salt og peber.

Form farsen til dellerne og steg dem på panden i lidt smør og olie, ca. 5 min. på hver side.

 

 

Brug en ske til at udstene agurken med.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?