
 
Dej: 
400 g hvedemel 
1 dl lunkent vand 
1 dl lunkent mælk 
25 g gær 
1 spsk sukker 
1 knsp.salt 
1 spsk olie 
Fyld: 
250 g hakket svinekød 
200 g krabbekød, hakket (evt. fra dåse) 
1 løg, hakket 
2 spsk sojasauce 
2 spsk østerssauce 
1 æg 
1 spsk Maizenamel 
salt og peber 
Desuden: 
Olie til friturestegning 
*
Dej: 
Opløs gæren i væsken til dejen. 
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 minutter 
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater. 
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til. 
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne. 
Tips: Piroggerne skal ikke laves for store . Dejen "vokser" når den 
frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til 
kødfyldet. Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet.