Logo

Chickendogs med ananassalat og honey mustard cold sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chickendogs med ananassalat og honey mustard cold sauce 

 

# Ingredienser

100 g hvedemel

1 tsk paprika

½ tsk fint salt

sort peber

2 dl mælk

100 g rasp

550 g kyllingeinderfilet

4 spsk neutralsmagende olie til stegning

¼ ananas

½ agurk

1 lime, saft fra

1 håndfuld rucola eller andre små salater

1 pakke hotdogbrød

1 glas Hellmann’s Honey Mustard Cold Sauce

 

* Tilberedning

Bland hvedemel med paprika, salt og godt med sort peber i en dyb tallerken.

Kom mælk i en anden dyb tallerken og rasp i en tredje.

Dyp kyllingestykkerne først i mel, så mælk og til sidst rasp og steg dem så i olien i en varm pande, ca 3-4 min pr side.

Skær ananas og agurk i små tern og vend med limesaft.

Krydr med lidt salt og peber.

Lun hotdogbrødene og server med kylling, salsa, salat og Mustard Sauce.

 

 

Energi pr person: 3751KJ/896Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 10,4 g. Kulhydrat: 17,9 g. Fedt: 9,2 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her