Logo

Chitterlings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chitterlings

(Finker)

1 pig's kidney

1 pig's liver

1 pig' s heart

The same quantity of suet

15 shallots

2 large, sour apples

Thyme

3-4 bay leaves

Salt and ground black pepper

Worcestershire Sauce

 

Clean the offal and boil until tender together with the shallots, thyme and bay leaves.

Mince the suet and melt down very slowly to form greaves.

Pour off half the fat and fry up the finely sliced apple in the pan with the greaves.

Meanwhile chop up the offal finely, mix with the greaves and season with salt and pepper.

Cook well through, season again if necessary and add a little Worcestershire Sauce. Serve with rye-bread.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild med sommersalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med skorzonerrødder og stuvet grønlangkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærte på en tynd tærtebund med kanel og honningcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os