Logo

Ciabattaboller med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ciabattaboller med fyld

Ca. 300 g kyllingebrystfileter,
2 spsk olivenolie,
1 tsk oregano,
salt og peber.

1 glas grøn pesto,
1 glas syltede peberfrugtstrimler (drænet),
1 ds feta salattern,
½ bk salatblade,
1 ps ciabattaboller.

 

Opvarm ovnen til 200°C.
Dup kødet tørt. Pensl med olie blandet med oregano, salt og peber.

Læg kyllingefileterne på en plade beklædt med bagepapir.
Sæt pladen midt i den varme ovn i 12-14 min., til kødet er mørt.

Vendes efter 8 min.
Tag fileterne ud og øg varmen til 225°C.
Flæk brødene og fordel pestoen herpå.

Sæt brødene i ovnen i 5 min.
Skær kødet i tynde skiver på tværs.

Fordel kød, peberfrugtstrimler, fetaost og salatblade på de lune brød.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk Cevapcici - balkanrullerBosnisk Cevapcici er en slags ruller eller pølser lavet med hakket oksekød. Retten er nem...
• Pasta med bønner og citronpestoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af kylling med sesamsmør, feldsalat og svampeTil en let frokost og grønt er godt for øjnene
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os