Logo

Ciabattaboller med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ciabattaboller med fyld

Ca. 300 g kyllingebrystfileter,
2 spsk olivenolie,
1 tsk oregano,
salt og peber.

1 glas grøn pesto,
1 glas syltede peberfrugtstrimler (drænet),
1 ds feta salattern,
½ bk salatblade,
1 ps ciabattaboller.

 

Opvarm ovnen til 200°C.
Dup kødet tørt. Pensl med olie blandet med oregano, salt og peber.

Læg kyllingefileterne på en plade beklædt med bagepapir.
Sæt pladen midt i den varme ovn i 12-14 min., til kødet er mørt.

Vendes efter 8 min.
Tag fileterne ud og øg varmen til 225°C.
Flæk brødene og fordel pestoen herpå.

Sæt brødene i ovnen i 5 min.
Skær kødet i tynde skiver på tværs.

Fordel kød, peberfrugtstrimler, fetaost og salatblade på de lune brød.
--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?