Logo

Citron spegesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 Spegesild
3 Citroner

Lage:
3 dl Eddike
31/2 dl Sukker
1 dl Hvidvin
4 Skalotteløg
5 Laurbærblade
10 hele sorte peberkorn

Spegesildene ud vandes og ordnes som til marineret sild.
Lagen koges sammen, afkøles og sigtes.
Saft og tynde strimler af de 3 citroner tilsættes.
Hæld lagen over sildene og lad dem trække en dags tid.
Serveres med løgringe og skiver af citron uden skal og hinde.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• To gode madderSmør et par gode madder til dagens frokost. Rullepølsemadden er lige ud af landevejen, og...
• Kyllingesalat med broccoli og baconNu kan du nyde en lækker "hønsesalat" til frokost - det tager ikke lang tid, hvis du har...
• Hvid chokoladeparfait på mazarinbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os