Logo

Citroner med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citroner med tunsalat


Citronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker forret.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

4 citroner

1 dåse tunfisk i olie

3 hårdkogte æggeblommer

8 sorte oliven

1 spsk hakket persille

75 g mayonnaise

3 spsk yoghurt naturel

1 spsk stærk fransk sennep

2-4 spsk citronsaft

salt og friskkværnet peber

 

Pynt:

4 salatblade 4 sorte oliven persille

 

Tilbehør: brød

*

 

Skær toppen af citronerne, og udhul dem.

Lad citron kødet dryppe af i en sigte, og opsaml saften.

Gem overskydende saft til dressinger eller sauce.

 

Mos afdryppet tunfisk med hårdkogte æggeblommer, og bland med finthakkede oliven og hakket persille.

 

Rør mayonnaise med yoghurt, sennep og citronsaft efter smag.

Bland dressingen med tunfiskeblandingen, og smag til med salt og peber.

 

Fyld tunsalaten i de udhulede citroner.

Anret med salatblade, og pynt med oliven og persille.

Server de fyldte citroner med brød.

 

TIPS: Du kan selvfølgelig servere tunsalaten uden citronerne. Anret den i en skål - eller i sprøde hjertesalatblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?