Logo

Tunpaté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunpaté



# Ingredienser

2 dåser tun i vand
4 hårdkogte æg
200 g store pillede rejer
1 dl fiskebouillon
6 blade husblas
3 dl fløde 13%
1 citron
fint salt og peber
1 iceberg salat

½ agurk
2 tomater

* Tilberedning

A. Tunen moses sammen med æggene.

Tilsæt rejer og fiskebouillon og det hele røres sammen.

B. Smelt husblas i ⅓ af fløden.

Tilsæt resterende fløde (massen skal være nem at røre).

Det hele blandes godt og smages til med presset citron, salt og peber.

C. Patéen hældes i en form og stilles på køl, indtil den er fast (mindst 2 timer).

Pynt med lidt rejer, citronskiver, salat, hakket agurk samt tomat.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her