Logo

Salat med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med tunfisk

 

Denne mættende salat er perfekt som "tag-med-mad", hvis den anrettes i to plastbøtter. Hvis du bruger tunfisk i vand, er retten også SLANK.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

1 dåse tunfisk i vand eller olie

250 g kogte kartofler

250 g kogte bønner

125 g cherrytomater

8-10 oliven

persille

 

Dressing:

1 spsk citronsaft

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Hæld tunfisken i en sigte og lad den dryppe af.

Skær kartofler og bønner i mundrette stykker.

Vask cherrytomaterne og skær dem i halve.

 

Anret grønsager og tunfisk på tallerkener eller i to plastbøtter.

 

Pisk dressingen sammen og dryp den over. Drys med oliven og lidt hakket persille eller hele persilleblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her