
 
Pastasalaten er
velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet. 
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min. 
 
#
300 g kort pasta 
1 dåse tun i olie 
3-4 forårsløg 
250 g små tomater
eller cherrytomater 
200 g bælgede ærter 
10-12 sorte oliven
1 lille håndfuld
basilikum
 
Marinade:
½ dl olie
1-2 tsk dijonsennep
2-3 spsk
hvidvinseddike
salt og peber
*
 
KOG pastaen efter
pakkens anvisning. 
Hæld den i et dørslag,
og kom den straks efter i en skål med den findelte tunfisk.
 
PISK olie og sennep
sammen med vineddike, og krydr med salt og peber. 
Vend marinaden i
pastaen.
 
RENS forårsløgene,
og snit dem fint. 
Skyl tomaterne og
skær dem i små stykker.
Vend dem i salaten
sammen med ærter, oliven og basilikumblade.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin