Logo

Pastasalat med bønner og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g pasta fx penne eller skruer
1 lille dåse røde bønner
125 g markchampignoner
2-3 stilke selleri
125 g broccolibuketter
 
Dressing:
2 1/2 dl cremefraiche 18% eller ymer
2 tsk karry
1 spk citron saft
salt, peber
 
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. lad den dyppe af i en sigte og
blive helt kold.
Hæld væden fra bønnerne og bland dem med champignonnerne skåret
i skiver.
Snit bladsellerien fint og kog broccolibuketterne få minutter.
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Bland alle ingredienser i dressingen.


Serveres som frokost eller forret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsruller med andekødHer kommer rester fra andestegen til ære og værdighed i nogle lækre sprøde ruller
• Salat med avocado, artiskok og parmesanchipsSkøn salat i forårslysegrønne farver der passer godt som tilbehør til stegt lyst kød eller...
• Fyldte æg med torskerognHårdkogte æg kan fyldes med mange forskellige ingredienser. Her er torskerogn brugt sammen...
• Creme anglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os