Logo

Pastasalat med bønner og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g pasta fx penne eller skruer
1 lille dåse røde bønner
125 g markchampignoner
2-3 stilke selleri
125 g broccolibuketter
 
Dressing:
2 ½ dl cremefraiche 18% eller ymer
2 tsk karry
1 spk citron saft
salt, peber
 
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. lad den dyppe af i en sigte og
blive helt kold.
Hæld væden fra bønnerne og bland dem med champignonnerne skåret
i skiver.
Snit bladsellerien fint og kog broccolibuketterne få minutter.
Rør dressingen sammen og smag den godt til.
Bland alle ingredienser i dressingen.


Serveres som frokost eller forret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her