Logo

Pastasalat med bønner og soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastasalat med bønner og soltørrede tomater

 

Nyd den lækre pastasalat med masser af fyld til frokost eller som tilbehør.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min.

 

#

1 dåse kidney beans

100 g kort pasta

250 g broccoli

75 soltørrede tomater i olie

2 forårsløg eller ½ rødløg

10 sorte oliven

 

Dressing:

2 spsk rødvinseddike eller balsamico

1 tsk tomatpuré

2 spsk olie

½ tsk tørret basilikum

½ tsk tørret oregano

salt og peber

*

 

Hæld bønnerne i en sigte, og skyl dem med koldt vand.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Hæld pastaen i en sigte, og skyl den med koldt vand.

Del broccolien i små buketter, og blancher dem i kogende, letsaltet vand.

Læg dem i iskoldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

Læg de soltørrede tomater til afdrypning på et stykke køkkenrulle, og snit dem i strimler.

Pisk dressingen sammen, og vend bønner, pasta, broccoli og soltørrede tomater i.

Smag til med salt og peber, og anret i en skål.

Drys med fintsnittet forårsløg eller rødløg samt oliven.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her