Logo

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

 

Pastasalaten er velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.

 

#

300 g kort pasta

1 dåse tun i olie

3-4 forårsløg

250 g små tomater eller cherrytomater

200 g bælgede ærter

10-12 sorte oliven

1 lille håndfuld basilikum

 

Marinade:

½ dl olie

1-2 tsk dijonsennep

2-3 spsk hvidvinseddike

salt og peber

*

 

KOG pastaen efter pakkens anvisning.

Hæld den i et dørslag, og kom den straks efter i en skål med den findelte tunfisk.

 

PISK olie og sennep sammen med vineddike, og krydr med salt og peber.

Vend marinaden i pastaen.

 

RENS forårsløgene, og snit dem fint.

Skyl tomaterne og skær dem i små stykker.

Vend dem i salaten sammen med ærter, oliven og basilikumblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salade nicoise med stegt tunVi har stegt et par skiver frisk tun og serveret dem på en salat a la Nicoise. Fisk du ka'...
• TunburgerLækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og...
• albacorehvid tun (Thunnus alalunga) anses for at være den tunfisk, der er bedst egnet til...
• Familie kageServer som dessertkage til de store fester, men husk og lave meget for det bliver spist
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os