Logo

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

 

Pastasalaten er velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.

 

#

300 g kort pasta

1 dåse tun i olie

3-4 forårsløg

250 g små tomater eller cherrytomater

200 g bælgede ærter

10-12 sorte oliven

1 lille håndfuld basilikum

 

Marinade:

½ dl olie

1-2 tsk dijonsennep

2-3 spsk hvidvinseddike

salt og peber

*

 

KOG pastaen efter pakkens anvisning.

Hæld den i et dørslag, og kom den straks efter i en skål med den findelte tunfisk.

 

PISK olie og sennep sammen med vineddike, og krydr med salt og peber.

Vend marinaden i pastaen.

 

RENS forårsløgene, og snit dem fint.

Skyl tomaterne og skær dem i små stykker.

Vend dem i salaten sammen med ærter, oliven og basilikumblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her