Logo

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pastasalat med tunfisk, tomater og forårsløg

 

Pastasalaten er velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.

 

#

300 g kort pasta

1 dåse tun i olie

3-4 forårsløg

250 g små tomater eller cherrytomater

200 g bælgede ærter

10-12 sorte oliven

1 lille håndfuld basilikum

 

Marinade:

½ dl olie

1-2 tsk dijonsennep

2-3 spsk hvidvinseddike

salt og peber

*

 

KOG pastaen efter pakkens anvisning.

Hæld den i et dørslag, og kom den straks efter i en skål med den findelte tunfisk.

 

PISK olie og sennep sammen med vineddike, og krydr med salt og peber.

Vend marinaden i pastaen.

 

RENS forårsløgene, og snit dem fint.

Skyl tomaterne og skær dem i små stykker.

Vend dem i salaten sammen med ærter, oliven og basilikumblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratinerede tunbrødvarmt ostegratineret brød med tun, peberfrugt og løg - det er et godt hit
• Kartoffelsalat med tunfiskEn god opskrift på en mættende salat med kartofler. Særlig lækker med nye kartofler....
• Gratinerede tunbrødvarmt ostegratineret brød med tun, peberfrugt og løg - det er et godt hit
• Sommerkoldskål uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os