Logo

Citronlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

400 g kalvelever

1-2 citroner

hvedemel

salt og peber

2 løg

75 g smør

1 bdt persille

 

Skær leveren i skiver og dryp den med saft af ½ citron.

Lad kødet ligge lidt og trække i saften.

Skær løgene i ringe og svits dem i lidt fedtstof på panden.

Det re­sterende smør rulles til små kugler, der trilles i den hakkede persille.

Vend lever­skiverne i hvedemel tilsat krydderier og steg dem 1-2 min på hver side.

Drys lidt revet citronskal på og anret leveren med løgrin­gene over.

Dernæst pyntes med citronski­ver og smørret trillet i persille.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her