Logo

Citronlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g kalvelever

1-2 citroner

hvedemel

salt og peber

2 løg

75 g smør

1 bdt persille

 

Skær leveren i skiver og dryp den med saft af 1/2 citron.

Lad kødet ligge lidt og trække i saften.

Skær løgene i ringe og svits dem i lidt fedtstof på panden.

Det re­sterende smør rulles til små kugler, der trilles i den hakkede persille.

Vend lever­skiverne i hvedemel tilsat krydderier og steg dem 1-2 min på hver side.

Drys lidt revet citronskal på og anret leveren med løgrin­gene over.

Dernæst pyntes med citronski­ver og smørret trillet i persille.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti al tonno e pomodoro En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kabooki burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med kardemommeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os