Logo

Citronmarineret oksekød i pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 stk)

300 g mørt oksekød i strimler

Marinade:
revet skal fra 1 citron
1 spsk citronsaft
1 fed presset hvidløg
1-2 tsk timian
1 spsk olie
salt og peber

Marinaden røres sammen og blandes med med kødet i en plastikpose. Kødet marineres i køleskabet 1-3 timer. Tages ud i rumtemperatur i 1/2 time, før det skal bruges.

6 pita brød

Dressing:
1 1/2 dl græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg

Fyld:
1/2 snittet icebergsalat
1/2 agurk
1 dl sorte oliven

Kødet svitses i olie på en pande og smages til med salt. Pitabrødene lunes og serveres med kød, grønsager og yoghurt smagt til med hvidløg.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BornholmersalatEn bornholmersalat laves selvfølgelig med sild og blandt andet også rygeost. Server...
• Pasta med broccoli og hestebønnerKorte pastatyper som fx skruer bliver ofte serveret med en grønsagsblanding i Italien. Her...
• Canelloni med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os