Logo

Citronmarineret oksekød i pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 stk)

300 g mørt oksekød i strimler

Marinade:
revet skal fra 1 citron
1 spsk citronsaft
1 fed presset hvidløg
1-2 tsk timian
1 spsk olie
salt og peber

Marinaden røres sammen og blandes med med kødet i en plastikpose. Kødet marineres i køleskabet 1-3 timer. Tages ud i rumtemperatur i ½ time, før det skal bruges.

6 pita brød

Dressing:
1 ½ dl græsk yoghurt
1 fed presset hvidløg

Fyld:
½ snittet icebergsalat
½ agurk
1 dl sorte oliven

Kødet svitses i olie på en pande og smages til med salt. Pitabrødene lunes og serveres med kød, grønsager og yoghurt smagt til med hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her