Logo

Citronsild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Spegesild fileter
2 Løg
2 tsk Karry
3 Citroner
10 Peberkorn
Vineddike
Sukker

Udvand sildene og skær dem i passende stykker, læg dem i en krukke med tynde løgringe og peberkorn.
Skræl den ene citron tyndt og riv de andre og pres saften af dem alle. Saft og revet skal blandes med karry og sukker og kommes over silden, vineddike tilsættes og de stilles koldt til næste dag hvor de pyntes med strimler af revet citronskal.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tunsalat med bønnerEn lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Tunsalat med Bønner er et...
• Laksetærte med kartofler i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggemad med karry og baconHjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der er utrolig nem at lave....
• Zuppa IngleseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os