Logo

Citronsild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Spegesild fileter
2 Løg
2 tsk Karry
3 Citroner
10 Peberkorn
Vineddike
Sukker

Udvand sildene og skær dem i passende stykker, læg dem i en krukke med tynde løgringe og peberkorn.
Skræl den ene citron tyndt og riv de andre og pres saften af dem alle. Saft og revet skal blandes med karry og sukker og kommes over silden, vineddike tilsættes og de stilles koldt til næste dag hvor de pyntes med strimler af revet citronskal.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sild med løg og æblerSildene er stegt med rugmel blandet med sesamfrø lidt anderledes og meget lækkert. Ka' du...
• Kogte æg med sennepssauce - Skidne ægIngen påske uden æg: Navnet skidne æg er måske ikke så appetitligt, men man skal ikke lade...
• Torsk med rødbede og sennepsdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os