Logo

Citronsild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 Spegesild fileter
2 Løg
2 tsk Karry
3 Citroner
10 Peberkorn
Vineddike
Sukker

Udvand sildene og skær dem i passende stykker, læg dem i en krukke med tynde løgringe og peberkorn.
Skræl den ene citron tyndt og riv de andre og pres saften af dem alle. Saft og revet skal blandes med karry og sukker og kommes over silden, vineddike tilsættes og de stilles koldt til næste dag hvor de pyntes med strimler af revet citronskal.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?