Logo

Citronsild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Spegesild fileter
2 Løg
2 tsk Karry
3 Citroner
10 Peberkorn
Vineddike
Sukker

Udvand sildene og skær dem i passende stykker, læg dem i en krukke med tynde løgringe og peberkorn.
Skræl den ene citron tyndt og riv de andre og pres saften af dem alle. Saft og revet skal blandes med karry og sukker og kommes over silden, vineddike tilsættes og de stilles koldt til næste dag hvor de pyntes med strimler af revet citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her