Logo

Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo 

 

# Ingredienser

½ butternutsquash
1 dl vand
1 ciabattabrød
100 g chorizo
150 g savoykål
100 g cremefraiche
salt og peber

 

* Tilberedning

Skræl squashen og skær den i grove tern.

Damp dem i en gryde med 1 dl vand og lidt salt i 15 minutter til det er mørt.

Mos det groft med en gaffel.

Flæk ciabattabrødet på langs og smør squashpuréen på.

Brug en teske til at fordele cremefraichen over.

Skær chorizoen i skiver og kom på sammen med iturevne kålblade.

Drys med lidt salt og peber og bag i ovnen i 10 minutter ved 220 °C.

 

Energi pr person: 2165 kJ (517 kcal) Næring pr 100 g: Protein: 4,8 g. Kulhydrat: 20,7 g. Fedt: 4,8 g


Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo 

INFO: Butternut squash, som undertiden er kendt i Australien og New Zealand som butternut-græskar eller gramma, er en type vinter-squash, der vokser på en vinplante. Det har en sød, nøddeagtig smag, der ligner en græskar. Den har brunbrun gul hud og orange kødfuld masse med et rum frø i blomsterenden.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her