Logo

Clam chowder i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clam chowder i stegeso

1,5 kg hjerte- eller venusmuslinger

4 løg

4 gulerødder

4 pastinakker

4 stængler blegselleri

2,5 dl tør hvidvin

2,5 dl grønsagsfond

2 laurbærblade

allehåndebær og peber­korn, ½ spsk af hver

2-3 spsk revet skal af en økologisk citron

selleri- og fennikelfrø, 2 spsk af hver

salt og peber

3-4 timiankviste

 

Skrub muslingerne og kasser uåbnede eksemplarer.

Skræl løgene, og skær dem i tern.

Gør gulerødder, pastinakker og blegselleri i stand, skyl dem, skræl dem, og skær dem ligeledes i tern.

Kom muslingerne i den gennemvædede stegeso.

Kom grønsagerne i og hæld vin og fond ved.

Tilsæt laurbærblade og krydderier, og krydr det hele kraftigt med citronskal, selleri- og fennikelfrø, salt og peber.

Skyl timiankvistene, dup dem tørre og kom dem i gryden.

Sæt låg på, og giv det hele 35-40 min ved 190°C.

Fjern timiankviste og uåbnede muslinger, når retten er færdig.

Server clam chowder med sprøde baguettes eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her