Logo

Clam chowder i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Clam chowder i stegeso

1,5 kg hjerte- eller venusmuslinger

4 løg

4 gulerødder

4 pastinakker

4 stængler blegselleri

2,5 dl tør hvidvin

2,5 dl grønsagsfond

2 laurbærblade

allehåndebær og peber­korn, 1/2 spsk af hver

2-3 spsk revet skal af en økologisk citron

selleri- og fennikelfrø, 2 spsk af hver

salt og peber

3-4 timiankviste

 

Skrub muslingerne og kasser uåbnede eksemplarer.

Skræl løgene, og skær dem i tern.

Gør gulerødder, pastinakker og blegselleri i stand, skyl dem, skræl dem, og skær dem ligeledes i tern.

Kom muslingerne i den gennemvædede stegeso.

Kom grønsagerne i og hæld vin og fond ved.

Tilsæt laurbærblade og krydderier, og krydr det hele kraftigt med citronskal, selleri- og fennikelfrø, salt og peber.

Skyl timiankvistene, dup dem tørre og kom dem i gryden.

Sæt låg på, og giv det hele 35-40 min ved 190°C.

Fjern timiankviste og uåbnede muslinger, når retten er færdig.

Server clam chowder med sprøde baguettes eller ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PortvinssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Et stykke med hakkebøfÆlt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør...
• RullepølseRullepølse hører til et veldækket frokostbord, især i højtiderne som Påske og Jul. Smagen...
• MælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!