Logo

Citron-vodkamarinerede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citron-vodkamarinerede sild

 

Nyd fridagene med lidt ekstra godt til frokost. Her er serveret el sommerlig kold frokost, der både er velsmagende og mættende, kan gøres klar i forvejen, så det er let at have familie eller gæster.

8-10 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 3-4 min. Trækketid: 3 døgn

#

8 friske sildefileter

8 tsk groft salt

2 dl lagereddike

 

Citron-vodkamarinade:

2 dl frisk citronsaft

100 g sukker

1 dl vodka

evt. et par citronskiver

 

Tilbehør:

8-10 skiver groft rugbrød

1-2 rødløg

1 lille bundt dild

200 g cremefraiche18%

*

Rens sildefileterne, del dem igennem på langs, og skær rygfinnerne fra.

Drys hver halve sildefilet med ½ tsk groft salt, og læg dem i et fad.

Hæld eddike over, og sæt fadet i køleskab i 1 døgn.

 

Kog citronsaft og sukker, til det er opløst.

Køl lagen af, og tilsæt vodka og evt. citronskiver.

 

Tag sildene op af eddiken, og tør dem med køkkenrulle.

Læg sildene i citronlagen, og sæt dem i køleskabet i 2 døgn.

 

Server sildene med rugbrød, rødløg i ringe, dild og cremefraiche.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?