Logo

Citronsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g smør eller margarine
150 g sukker
2 æg
185 g hvedemel
1 tsk Tørsleffs bagepulver
1 tsk Vanila

Fyld:
2 1/2 dl kagecreme eller citroncreme

Pynt:
citronglasur
syltet citronskal

Rørt dej: smørret røres blødt. Sukkeret drysses i. Æggene røres i.
Hvedemel, sigtet med bagepulver og Vanila, tilsættes.
Dejen smøres ud i en smurt bradepande 38x24 cm.
Bagetid i forvarmet ovn: ca. 8 min. ved 225ºC.
Kagen vendes ud på sukkerstrøet papir, afkøles, deles midt igennem og lægges sammen med creme.
Den overtrækkes med glasur, deles i snitter på ca. 8x3 cm og pyntes med citronskal.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frisk ærtehummusHummus er en mellemøstlig spise, der traditionelt tilberedes af kikærter. Den kan bruges...
• Salat med æg og rugbrødLækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede...
• Gratineret aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os