Logo

Creme fraiche sild 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Creme fraiche sild 3 

 

# Ingredienser

200 g marinerede sild

1½ dl cremefraiche 18%

3 spsk mayonnaise

2 spsk hakket purløg

2 spsk hakket dild

salt og sort peber

½ bundt radiser

2 forårsløg

Ekstra dild til pynt

 

* Tilberedning

Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.

Rør cremefraiche sammen med mayonnaise, purløg og dild og smag til med salt og peber.

Vend sildene i dressingen og lad det gerne trække et døgn.

Pynt med tynde skiver radise og forårsløg samt plukket dild.

 

 

Energi pr person: 1214KJ/290Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 5,9 g. Kulhydrat: 9,5 g. Fedt: 18,4 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 55 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkærsildenDenne sildemad er inspireret af restaurant Schønnemann, der er en af Københavns ældste...
• Sild bagt med porreIkke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server...
• Citron-vodkamarinerede sildNyd fridagene med lidt ekstra godt til frokost. Her er serveret el sommerlig kold frokost,...
• Mokka fromage - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!