Logo

Creme fraiche sild 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Creme fraiche sild 3 

 

# Ingredienser

200 g marinerede sild

1½ dl cremefraiche 18%

3 spsk mayonnaise

2 spsk hakket purløg

2 spsk hakket dild

salt og sort peber

½ bundt radiser

2 forårsløg

Ekstra dild til pynt

 

* Tilberedning

Dup sildene tørre med køkkenrulle og skær dem i mindre stykker.

Rør cremefraiche sammen med mayonnaise, purløg og dild og smag til med salt og peber.

Vend sildene i dressingen og lad det gerne trække et døgn.

Pynt med tynde skiver radise og forårsløg samt plukket dild.

 

 

Energi pr person: 1214KJ/290Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 5,9 g. Kulhydrat: 9,5 g. Fedt: 18,4 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her