Logo

Cremede thai grønsager med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

1-2 pk. Thai mix (frost) med østerssauce
150 g rejer
150 nudler
1 lime
1/2 dl piskefløde
olivenolie

Svits thai grønsagerne i olie på en pande. Tilsæt fløde og lad simre 1 minut. Vend rejerne i og lad dem blive varme. De skal ikke kog længe, så bliver de kedelige. Smag retten til med østerssauce og limesaft. Server med nykogte nudler.

I stedet for østerssaucen, som følger med thai mixen, kan man smagsætte retten med lidt sambal manis, som er en sød/stærk løg- og chilipasta.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tre stykker med rejerRejer er nem mad. Her får du opskrifterne på en lækker rejemad, en rejesandwich med sprøde...
• Lakseruller med skaldyrssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med stegt baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtis med ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os