Logo

Cremede thai grønsager med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

1-2 pk. Thai mix (frost) med østerssauce
150 g rejer
150 nudler
1 lime
½ dl piskefløde
olivenolie

Svits thai grønsagerne i olie på en pande. Tilsæt fløde og lad simre 1 minut. Vend rejerne i og lad dem blive varme. De skal ikke kog længe, så bliver de kedelige. Smag retten til med østerssauce og limesaft. Server med nykogte nudler.

I stedet for østerssaucen, som følger med thai mixen, kan man smagsætte retten med lidt sambal manis, som er en sød/stærk løg- og chilipasta.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?