Logo

Danablu rørt med rom og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g danablu
1 1/2 dl fløde 18%
2-3 spsk rom
50 g groft hakket valnøddekerner
 
Pynt: 4-6 valnøddekerner og lidt af det spæde fra bladselleri
Tilbehør: Bladselleri skåret i 5 cm. lange stykker, ristet rugbrød i
trekanter 
 

Rør danablu blød med fløde.
Tilsæt rom og knuste valnøddekerner.
Smag til.
Kom osten i en krukke og pynt med valnøddekerner og bladselleristop.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrokostsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med kold steg, bearnaisedressing og balsamicoløgLækker og enkel Steak Sandwich med grovbolle, hjemmelavet løgmarmelade og rester af...
• Grillet Pizza MargheritaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert nøddekage med hindbær og softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os