Logo

De grønne sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
3 dl eddike,
2-3 spsk sukker,
2 laurbærblade,
2 tsk letknuste fennikelfrø,
4 spsk tørret dild,
6-8 peberkorn,
3 spsk fintskåret purløg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, skæres i snitter på skrå, og lægges i en skål. Eddike, sukker, laurbærblade, fennikelfrø, dild og peberkorn får et let opkog og afkøles.
Marinaden sies og hældes over sildene, som derpå trækker 2-3 timer. Anrettes i serveringsskålen og drysses med de fintskårne purløg.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forårsruller med andekødHer kommer rester fra andestegen til ære og værdighed i nogle lækre sprøde ruller
• Salat med kylling og linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gaffelbidder med spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crème brulé med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os