Logo

De grønne sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kryddersildefileter,
3 dl eddike,
2-3 spsk sukker,
2 laurbærblade,
2 tsk letknuste fennikelfrø,
4 spsk tørret dild,
6-8 peberkorn,
3 spsk fintskåret purløg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, skæres i snitter på skrå, og lægges i en skål. Eddike, sukker, laurbærblade, fennikelfrø, dild og peberkorn får et let opkog og afkøles.
Marinaden sies og hældes over sildene, som derpå trækker 2-3 timer. Anrettes i serveringsskålen og drysses med de fintskårne purløg.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her