Logo

De grønne sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
3 dl eddike,
2-3 spsk sukker,
2 laurbærblade,
2 tsk letknuste fennikelfrø,
4 spsk tørret dild,
6-8 peberkorn,
3 spsk fintskåret purløg.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, skæres i snitter på skrå, og lægges i en skål. Eddike, sukker, laurbærblade, fennikelfrø, dild og peberkorn får et let opkog og afkøles.
Marinaden sies og hældes over sildene, som derpå trækker 2-3 timer. Anrettes i serveringsskålen og drysses med de fintskårne purløg.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia, basisEt focaccia er fladt brød og er i dag kendt som en delikatesse i Nord-italien. De kan...
• Salat med asparges og rejerLav en mættende salat med lækkert fyld af rejer og asparges til frokost. Den er også fin...
• PancakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os