Logo

Dronningesnitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver sandwichbrød
60 g smør
8 slikasparges eller 250 g aspargessnitter
4 skiver fersk røget laks
2 hårdkogte æg
1 dåse kaviar
25 g smør eller mayonnaise
4 salatblade

De afskorpede brødskiver smøres. Lakseskiverne rulles sammen til bånd. De velafdryppede asparges samles to og to med et laksebånd og lægges på tværs af hver sin brødskive. Æggene deles. Blommen fjernes forsigtigt, røres blød med smør eller mayonnaise og sprøjtes ud på aspargesstilkene. Æggehvideskallerne fyldes med kaviar. Et "kaviaræg" og et salatblad anbringes i hver sit hjørne af brødet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt peberfrugt med oksekød og fuglelever.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med tunsalatLækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken
• Grøn hummusBlend friske ærter i hummussen, og tilsæt evt. lidt friskhakket mynte sammen med persillen
• Eksotisk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os