Logo

Dronningesnitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 skiver sandwichbrød
60 g smør
8 slikasparges eller 250 g aspargessnitter
4 skiver fersk røget laks
2 hårdkogte æg
1 dåse kaviar
25 g smør eller mayonnaise
4 salatblade

De afskorpede brødskiver smøres. Lakseskiverne rulles sammen til bånd. De velafdryppede asparges samles to og to med et laksebånd og lægges på tværs af hver sin brødskive. Æggene deles. Blommen fjernes forsigtigt, røres blød med smør eller mayonnaise og sprøjtes ud på aspargesstilkene. Æggehvideskallerne fyldes med kaviar. Et "kaviaræg" og et salatblad anbringes i hver sit hjørne af brødet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?