Logo

Dronningesnitte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver sandwichbrød
60 g smør
8 slikasparges eller 250 g aspargessnitter
4 skiver fersk røget laks
2 hårdkogte æg
1 dåse kaviar
25 g smør eller mayonnaise
4 salatblade

De afskorpede brødskiver smøres. Lakseskiverne rulles sammen til bånd. De velafdryppede asparges samles to og to med et laksebånd og lægges på tværs af hver sin brødskive. Æggene deles. Blommen fjernes forsigtigt, røres blød med smør eller mayonnaise og sprøjtes ud på aspargesstilkene. Æggehvideskallerne fyldes med kaviar. Et "kaviaræg" og et salatblad anbringes i hver sit hjørne af brødet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold skrubbefilet SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortilla med kylling og hytteostMexicanerne bruger gerne en mozzarella-lignende ost til topping på tortillas. Her har vi...
• Laks sukker-saltet med røde bærTørrede røde bær som tyttebær og tranebær er syrlige og passer godt til den fede laks
• Indbagte reine-clauderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os