Logo

Dorthes Baconguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g fedtstof (margarine)
1 mellemstort løg
1 fed hvidløg
1 pk. bacon
1 lille ds tomatpure
¼ piskefløde
hvid peber og salt
frisk pasta

Sæt vand over til pastaen. Snit løget fint, skær baconen i stykker, smelt margarinen. Kom bacon og løg i gryden. Knus hvidløget i, lad simre få min. Tilsæt tomatpure og fløden, dæmp varmen. Kog pastaen få min. Krydr med salt og peber.
Brug kun FRISK PASTA, da tørrede pasta og lign. ikke er så godt til denne ret.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her