Logo

Dorthes Baconguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30 g fedtstof (margarine)
1 mellemstort løg
1 fed hvidløg
1 pk. bacon
1 lille ds tomatpure
¼ piskefløde
hvid peber og salt
frisk pasta

Sæt vand over til pastaen. Snit løget fint, skær baconen i stykker, smelt margarinen. Kom bacon og løg i gryden. Knus hvidløget i, lad simre få min. Tilsæt tomatpure og fløden, dæmp varmen. Kog pastaen få min. Krydr med salt og peber.
Brug kun FRISK PASTA, da tørrede pasta og lign. ikke er så godt til denne ret.

Serveres straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?