Logo

Dorthes Baconguf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g fedtstof (margarine)
1 mellemstort løg
1 fed hvidløg
1 pk. bacon
1 lille ds tomatpure
1/4 piskefløde
hvid peber og salt
frisk pasta

Sæt vand over til pastaen. Snit løget fint, skær baconen i stykker, smelt margarinen. Kom bacon og løg i gryden. Knus hvidløget i, lad simre få min. Tilsæt tomatpure og fløden, dæmp varmen. Kog pastaen få min. Krydr med salt og peber.
Brug kun FRISK PASTA, da tørrede pasta og lign. ikke er så godt til denne ret.

Serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nye skidne ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bornholmsk sildesalatHer er opskriften på en typisk bornholmsk sildesalat med rødbeder. Frokostretten er i sig...
• Pasta med krabbe, kapers og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokospandekager 2En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os