Logo

Djævlebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g lammekødsterninger
cayennepeber
2 spsk olie
2 finthakkede hvidløgsfed
1 tsk hakkede friske rosmarinnåle
1 dl tør hvidvin

500 g lammekødsterninger krydres med salt peber og cayennepeber.
Brunes godt på en pande i 2 spsk olie sammen med 2 finthakkede hvidløgsfed og 1 tsk hakkede friske rosmarinnåle.
Så snart kødet er gyldent tilsættes 1 dl tør hvidvin, og det hele simrer for svag varme, til vinen er fordampet.
Serveres på frisk bondebrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med røget andebryst, rabarberkompot og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild på isblokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med råcreme og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os