Logo

Djævlebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekødsterninger
cayennepeber
2 spsk olie
2 finthakkede hvidløgsfed
1 tsk hakkede friske rosmarinnåle
1 dl tør hvidvin

500 g lammekødsterninger krydres med salt peber og cayennepeber.
Brunes godt på en pande i 2 spsk olie sammen med 2 finthakkede hvidløgsfed og 1 tsk hakkede friske rosmarinnåle.
Så snart kødet er gyldent tilsættes 1 dl tør hvidvin, og det hele simrer for svag varme, til vinen er fordampet.
Serveres på frisk bondebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her