Logo

Dip med roastbeef og peberrodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 tangruller
6 skiver roastbeef
2 dl fintstrimlet ræddike
2 dl fintstrimlet agurk uden kerner
sød japansk soja
 
Peberrodscreme:
8 spsk persillerodscreme
2 spsk peberrod på tube
 
Klip tangrullerne i 3-4 cm stykke strimler.
Læg dem på et skærebræt.
Skær roastbeefskiverne i mindre stykker.
Læg et stykke kød for enden af en tangstrimmel og læg en skefuld peberrodscreme, fintstrimlet agurk og ræddike ovenpå.
Fugt enderne af tangen med lidt vand og rul strimlen sammen.
Del rullerne på midten og server med sød soja.
Peberrodscreme: Bland persillerodscremen med peberrod.
 
Tips: Denne opskrift bygger på resterne fra ”Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme”.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?