Logo

Dildsyltede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dildsyltede sild


Sild er sund mad og denne tilberedning indeholder også gode grønsager. På madABC.dk finder du nemme og lækre retter med frisk fisk og skaldyr. Opskrifter med både laks, torsk og klassiske fiskefrikadeller. Fisk i fad og fisk på grill.

Arbejdstid: 25 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke Fryseegnet. 4 personer.

 

#

300 g friske sildefileter

1½ dl vand

1½ dl eddike

50 g sukker

½ tsk salt

3 hel sort peber

½ tsk sennepspulver

1 rødløg (fintsnittede)

150 g gulerødder (fintsnittede)

150 g knoldselleri (fintsnittede)

1 bdt dild

Tilbehør: rugbrød

*

Tænd ovnen på 180 °C.

Klip finnerne af sildefileterne, krydr dem indvendigt med salt og peber og lidt skyllet, fintsnittet dild.

Læg dem i et ovnfast fad foret med bagepapir.

Kog en lage af vand, eddike, sukker og krydderier og tilsæt de fintsnittede urter.

Giv det et opkog og tilsæt fintsnittet dild.

Hæld urter og lage over sildene og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.

Server sildene varme, lune eller kolde med rugbrød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her