Logo

Dyrlægens natmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør eller fedt
Salatblad
1 skive leverpostej
2-3 skiver saltkød
2 strimler sky
Løgringe
Karse
 
Læg salatbladet på det smurte brød og læg leverpostejen over.
Anret skiverne af saltkød, så de dækker postejen, og pynt med sky, løg og karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her