Logo

Dyrlægens natmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 skive rugbrød med smør eller fedt
Salatblad
1 skive leverpostej
2-3 skiver saltkød
2 strimler sky
Løgringe
Karse
 
Læg salatbladet på det smurte brød og læg leverpostejen over.
Anret skiverne af saltkød, så de dækker postejen, og pynt med sky, løg og karse.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk bøf på salat med gratineret gedeost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Foreller med estragoncremeMarinerede foreller med en lækker estragoncreme. Sommerens bedste fisk
• Chokoladefondue, mørkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os