Logo

Dybstegte rejeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 store tigerrejer med skal - andre rejer kan også anvendes i så fald 250 gram.
250 gram færdigblandet fiskefars grofthakket
2 tsk hvidløg finthakket
1 stilk citrongræs fintsnittet
1 spsk galangarod finthakket
1 spsk korianderblade hakket
2-3 tsk sambal Oelek
3 spsk fiskesauce
2 æg
2 tsk Maizena
Rigelig olie til stegning
Limebåde til pynt
 
Rejerne tøs op og pilles, og den sorte streng fjernes ved at åbne rejerne i ryggen med et lille snit.
Hak rejerne. Bland alle ingredienser grundigt.
Opvarm olie i en dyb pande eller gryde.
Form farsen til kugler med en ske - lav dem ikke for store - og dybsteg dem i den varme olie, indtil de er gyldne.
Skru lidt ned for varmen og steg ikke for mange ad gangen.
Lav først en og smag på den, måske mangler der Sambal Oelek eller fiskesauce.
Læg bollerne på sugende papir.
De kan opvarmes i ovnen inden servering.
Pynt med limebåde og server med salat og sød chilisauce - Ris kan også anvendes som tilbehør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret sild med kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bladsellerisalat med kalkun - diabetikerPrøv denne bladsellerisalat med kalkun. En god ide til lækkert mellemmåltid eller en let...
• Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeostDenne omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost er den en lækker ret at server...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!