Logo

Dybstegt sej med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700-800 g renset sejfilet
1-2 æg 
olie til friturestegning 
kartoffelmel
--

100 g løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
150 g ananas i tern
--

¾ dl eddike 
1 ½-2 dl vand 
75 g sukker
100 g tomatpure
50 g kartoffelmel
 
Skyl sejfileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær fileterne ud i flader.
Vend dem først i det sammenpiskede æg og derefter i kartoffelmel. 
Steg fileterne i den hede olie i en gryde/friture, til de er gyldne.
Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Svits det skiveskårede løg, peberfrugter skåret i tern og ananastern et
par minutter i lidt olie.

Bland en sauce af eddike, vand, sukker, tomatpure og kartoffelmel.
Tilsæt evt. mere vand til saucen bliver tilpas, men stadig tyk.
Bland saucen i gryden med grønsager og varm det op under omrøring.

 

Server de sprøde fiskestykker og den sur-søde sauce med kogte ris - eller med salat af kinaradise.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her