Logo

Dybstegt sej med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

700-800 g renset sejfilet
1-2 æg 
olie til friturestegning 
kartoffelmel
--

100 g løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
150 g ananas i tern
--

3/4 dl eddike 
1 1/2-2 dl vand 
75 g sukker
100 g tomatpure
50 g kartoffelmel
 
Skyl sejfileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær fileterne ud i flader.
Vend dem først i det sammenpiskede æg og derefter i kartoffelmel. 
Steg fileterne i den hede olie i en gryde/friture, til de er gyldne.
Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Svits det skiveskårede løg, peberfrugter skåret i tern og ananastern et
par minutter i lidt olie.

Bland en sauce af eddike, vand, sukker, tomatpure og kartoffelmel.
Tilsæt evt. mere vand til saucen bliver tilpas, men stadig tyk.
Bland saucen i gryden med grønsager og varm det op under omrøring.

 

Server de sprøde fiskestykker og den sur-søde sauce med kogte ris - eller med salat af kinaradise.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokossnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med rødbede og sennepsdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KødslikkepindeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstrisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os